Özge Ergin’den Kadın Girişimlerimize Danışmanlık Desteği!

İTÜ GİNOVA, düzenlediği “Jump Start” girişimcilik eğitiminin ardından özel bir danışmanlık programına ev sahipliği yapıyor. Rutgers Ünversitesi’nden Doç. Dr. Özge Ergin, Jump Start’a katılan kadın öğrencilerimize yönelik kapsamlı bir danışmanlık sağlıyor.

Girişimcilik ve pazarlama alanlarındaki akademik çalışmalar yürüten Doç Dr. Ergin, bilgi birikimini kadın girişimcilerimize aktarıyor. Jump Start programına katılan kadın öğrencilere yönelik olarak başlattığı bu özel eğitim, girişimcilik alanındaki yetenekleri artırmayı ve kadın girişimcileri desteklemeyi amaçlıyor.

Ergin, danışmanlık programı kapsamında her bir öğrencimizin iş fikrine yönelik farklılaşan sorunların nasıl aşılabileceği konusunda destek sağlayarak, girişimcilik yolculuklarına sağlam adımlarla başlamalarını sağlıyor. Aynı zamanda, katılımcıların iş birliği ve ağ oluşturma yeteneklerini güçlendirmeyi amaçlayarak, kadın girişimciler arasında güçlü bir bağ oluşturmayı hedefliyor.

İTÜ GİNOVA’nın girişimcilerimize yönelik eğitimleri artarak devam edecek.