Jump Start Programı’nı Tamamlayanlara Microcredentials

İTÜ GİNOVA tarafından düzenlenen Jump Start Girşimcilik Eğitim Programı’nı tamamlayan öğrenciler, program sonrası verilen ek çalışmaları da tamamlayarak microcredentials alma şansı yakaladı.

2022 yılında Ekim-Aralık döneminde düzenlenen Jump Start Eğitimi’ne iki yüzü aşkın İTÜ’lü başvurdu. Eğitime kabul edilen öğrenciler, fikirden ürüne giden süreçte girişimciliğe hızlı bir başlangıç yaptı. Start-up organizasyonu, tasarımsal düşünce, gelir modeli tasarımı gibi birçok alanda önemli uzmanların eğitmen olarak yer aldığı program, 21 Aralık’ta düzenlenen ve katılımcı ekiplerin iş fikirlerini sunduğu Demo Day’le son buldu.

Programın ardından, iş modeli ve değer önerisi kanvaslarını hazırlamalarına yönelik verilen ek çalışmaları tamamlayan beş öğrencimiz, diploma eki olarak microcredentials almaya hak kazandı.

Jump Start Girişimcilik Eğitim Programı önümüzdeki dönemlerde de düzenlenmeye devam edecek.