Genç MÜSİAD Başkanı ve Yönetim Kurulu GİNOVA’yı Ziyaret Etti!

Genç MÜSİAD Başkanı, GİNOVA Ziyaretinde Genç Girişimcilerle Gerçekleştirilecek Projeler Üzerine Görüş Alışverişinde Bulundu

Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (Genç MÜSİAD) Başkanı ve beraberindeki heyet, İstanbul Teknik Üniversitesi Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi (GİNOVA) ziyaretinde bulundu. Ziyaret kapsamında, üniversite öğrencilerine yönelik girişimcilik ekosistemini tanıtma amacı güdüldü ve olası işbirlikleri üzerine görüşmeler gerçekleştirildi.

Ziyaret sırasında, GİNOVA’nın faaliyetleri ve üniversite öğrencilerine sunduğu imkanlar hakkında detaylı bilgiler iletildi. Ayrıca, Genç MÜSİAD’ın girişimcilik alanındaki projeleri ve başarıları üzerine düşünceleri, olası işbirlikleri için karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca işbirliği imkanlarını değerlendirmek adına ileriye dönük adımlar atılması da önerildi.

Bu anlamlı ziyaret, GİNOVA’nın üniversite öğrencilerine sunduğu girişimcilik ve inovasyon olanaklarını genişletme amacını desteklerken, aynı zamanda Genç MÜSİAD’ın genç girişimcilerle işbirliği yapma arzusunu vurguladı. Her iki taraf da, gençlerin iş dünyasına daha etkin bir şekilde katılımını sağlamak amacıyla işbirliklerine olan inançlarını dile getirdi.

Bu ziyaret, iş dünyası ile eğitim kurumlarının el birliği ile genç girişimcileri destekleme çabasının bir yansıması olarak değerlendirildi.