EELISA Entrepreneurship School Başvuruları Başladı!

EELISA Entrepreneurship School 16-20 Ekim’de düzenlenecek.

FAU, 16-20 Ekim 2023 tarihleri arasında Almanya’daki Waischenfeld Araştırma Kampüsü’nde düzenlenecek olan ilk EELISA Girişimcilik Okulu’na tüm EELISA ortaklarından gelen yenilikçi yetenekleri davet ediyor. EELISA Girişimcilik Okulu, EELISA öğrencileri ve farklı disiplinlerden gelen personel için bir haftalık bir programdır. Program boyunca, katılımcılar ya ilk iş fikriyle başvurabilecek birer fikir sahibi olarak ya da program sırasında başka bir katılımcının iş fikrine katılmaya istekli birer ortak olarak katılabilirler. Tüm katılımcılar, kendi başlangıç iş fikirlerini sürdürülebilir bir iş modeline dönüştürme ve kendi girişimlerini kurabilmek için gereken girişimcilik araçları hakkında öğrenmeye büyük bir motivasyona sahip olmalıdır. Waischenfeld’deki zamanlarının ardından, tüm 25 katılımcı, kendi girişimcilik yolculuklarında ilk adımları atmış olacak ve kendi işlerini kurma konusunda çok daha iyi bir konumda olacaklar.

Başvurular 15 Eylül’e kadar devam ediyor.

Detaylı bilgi: https://www.eelisa.fau.de/innovators_entrepreneurs/ees/#collapse_2