2. Ulusal Safranbolu Girişimcilik ve Sosyal bilimler Öğrenci Kongresi

Boundary Spanners Development Programme'ın başlangıç toplantısı yapıldı

FIRE UP DEĞİŞİM ÖNCÜLERİ SERTİFİKA VE FELLOW PROGRAMININ BAŞVURULARI BAŞLADI

Salı Söyleşisi: Dr. Selim Üçer - Girişimler ne zaman ve nasıl başarılı olur?

• Tarihler: 03 – 03 Ara, 2019

Haftanın ikinci günü, İTÜ GİNOVA'da söyleşi günü!

Dr. Selim Üçer'den, tarımsal teknolojiler alanında yenilikçi bir girişim olan Doktar’ın öyküsünü dinlemek ve sorularınıza yanıt bulmak için sizi söyleşiye davet ediyoruz. Kayıt için tıklayınız.

BİZDEN HABER ALMAK İÇİN TIKLAYIN