İTÜ GİNOVA’nın Düzenlediği “Find Your Co-Founder” Etkinliği Gerçekleştirildi.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) GİNOVA tarafından düzenlenen “Find Your Co-Founder” etkinliği, 28 Şubat Çarşamba günü Ayazağa Kampüsü’nde gerçekleşti. Merkezi Derslik binasında düzenlenen etkinlik, farklı bölümlerden gelen öğrencilere inovatif projelerini sunma ve potansiyel iş ortaklarıyla buluşma fırsatı sağladı.

Etkinlik, yazılımdan endüstriyel tasarıma kadar geniş bir yelpazedeki disiplinlere açık oldu. Katılımcılar, projelerini 5 dakika içinde sundular ve dinleyicilerden geri bildirim almanın yanı sıra, diğer disiplinlerden potansiyel iş ortaklarıyla tanışma imkânı buldular.

GİNOVA Genel Müdürü Doç. Dr. Adnan Veysel Ertemel, etkinliğin açılış konuşmasını yaparak girişimcilik dünyasındaki son haber ve trendleri paylaştı. Aynı zamanda, etkili konuşma ve sunum yapmanın önemine vurgu yaparak detaylı bilgiler sundu.

Etkinlikle farklı disiplinlerden gelen öğrencilerin bir araya gelerek ortak iş yapma kültürünün geliştirilmesi teşvik edildi.