Şub 2021
Spanning Boundaries Eğitim Programı’yla Üniversite ile Sanayi Arasındaki Sınırları Ortadan Kaldırın!

Avrupa’da ÜSİ alanında bireysel gelişime yönelik ilk eğitim programı olan Spanning Boundaries Eğitim Programı’yla üniversite-sanayi arasındaki sınırları ortadan kaldırmaya hazır mısınız?

ziplayanadam

Kimler Katılabilir?

• Sanayi ile işbirliği yapmak isteyen ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen akademisyenler

• ÜSİ alanında aracı kurumlarda çalışanlar

• Üniversite ile işbirliğini geliştirmek isteyen iş dünyası temsilcileri

Program Hakkında

Dört ay (ayda yarım gün) sürecek ücretsiz bir online eğitim programı olan Spanning Boundaries, Mart 2021-Haziran 2021 ve Eylül 2021-Ocak 2022 ayları arasında iki kez düzenlenecek. Program kapsamında masterclass, workshop, seminer ve fireside chat etkinliklerini kapsayan uluslararası modüllerin yanı sıra, Türkiye’den diğer katılımcılarla birlikte katılacağınız ulusal modüller de yer alacak.

Neden Katılmalısınız?

·   Üniversite-sanayi işbirliği alanında Avrupa’nın önde gelen eğitmenlerine ve eğitim içeriklerine erişin.
·   Ulusal ve uluslararası düzeyde, diğer katılımcılarla işbirliği halinde öğrenme süreçlerine dâhil olun.
·   Yeni işbirliği olanakları için gerekli araç ve yöntemleri keşfedin.
·   Ortak projeler ve fon fırsatları için ağınızı genişletin.
·   Kendi üniversite-sanayi işbirliği projenizle, bu alandaki gelişiminizi hızlandırın.

Detaylı bilgi ve başvuru için lütfen tıklayınız.