Oca 2020
FIRE UP DEĞİŞİM ÖNCÜLERİ SERTİFİKA VE FELLOW PROGRAMININ BAŞVURULARI BAŞLADI

İTÜ GİNOVA Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi ile Boğaziçi Üniversitesi Girişimcilik Merkezi Bright, öğrencilerin girişimcilik ve sosyal inovasyon becerilerini geliştirmeye odaklanarak kampüste değişim yaratacak bir öğrenci topluluğu inşa etmek üzere bir araya geliyor.

Program 12 Şubat 2020 Çarşamba günü başlıyor. Başvurular, her iki üniversitenin öğrencileri için, 10 Şubat 2020 gece yarısına kadar açık olacak. Sıkı çalışmayı ve girişimcilik becerilerini öğrenmek ve uygulamak için bir adanmışlığı gerektiren program, deneyimsel egzersizler, çevrimiçi videolar, okuma listesi ve uygulamalı görevler ile harmanlanmış bir öğrenme imkânı sunuyor.

İki ana parçadan oluşan programın birinci aşamasında katılımcılar, 8 hafta süren bir eğitim programına devam edecek ve bu programı başarıyla tamamlayanlar sertifika almaya hak kazanacaklar. Programa devam etmeyi seçen öğrenciler, Fellows Değişim Öncüleri Programı’na aday gösterilecek. İkinci modülde, 30-31 Mayıs 2020 tarihlerinde gerçekleşecek olan Startup Carnival etkinliğinde sunmak üzere kampüste bir sosyal inovasyon projesi üstüne çalışılacak. Bunun sonucunda başarılı olanlar arasından yapılacak mülakatla seçilen 8 öğrenci (her üniversiteden 4 öğrenci olmak üzere) Fellow unvanını alacak ve Stanford University Innovation Fellowship programı için aday gösterilecek. Fellow programına devam eden öğrencilerin, Türkiye’nin önde gelen startuplarında staj, bitirme projesi ve bir sonraki yılın Fellow öğrencilerine mentorluk olmak üzere bir takım ek görevleri yerine getirmeleri gerekecek.

Yaratıcılık, girişimcilik, heyecan, ilham, keşif ve yenilik için Fire Up Değişim Öncüleri Sertifika ve Fellow Program’ına başvurun!

Başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız

Stanford University Innovation Fellowship programı hakkında bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Not: Program sadece İTÜ ve Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine yöneliktir.