Oca 2017
ÇetinCeviz Sorunlara ÇetinCeviz Takımlar Aranıyor

İTÜ GİNOVA tarafından bu sene üçüncüsü düzenlenen ÇetinCeviz Girişim Kampı, girişimci ve yenilikçi fikirlerini ticari bir ürüne dönüştürerek kendi başarı hikâyelerini yazmak isteyen öğrencileri bekliyor.

Başvuru için lütfen tıklayınız.

catinceviz_slayt

ÇetinCeviz Nedir?

İTÜ GİNOVA’da temel hedefimiz zor sorunlara teknolojik girişimlerle çözüm sağlayacak öğrencilerimize gelişme ortamı sağlamak.

Zor sorunları çözebilmek için, farklı uzmanlık alanlarından gelen, teknik kapasitesi yüksek takımlara destek ve kaynak sağlamaya inanıyoruz.

“ÇetinCeviz”, en az bir üyesinin İTÜ öğrencisi (lisans, yüksek lisans veya doktora) olduğu, 2-3 kişiden oluşan “çetin ceviz” takımlar kurmayı ve bu takımların saptadıkları / buldukları “çetin ceviz” sorunlarla ilgili geliştirdikleri çözümleri ortaya koymayı amaçlar.

“ÇetinCeviz” bu amaca yönelik aşağıdaki somut adımları uygular.

1. Ön Eleme:

Son Başvuru Tarihi 3 Şubat 2017, Cuma

Takımlar, başvuru formları üzerinden aşağıdaki kriterlere göre değerlendirilecektir;

-    Sorun-çözüm uyumu
-    Yenilikçi yaklaşım
-    Çözümlerin gerçekleştirilebilme potansiyeli

2. Mülakat:

6 Şubat 2017, Pazartesi @İTÜ GİNOVA 09:00 – 17:00

Ön elemeyi geçen gruplar mülakata alınacak ve 10 takım, Girişim Kampı’na kabul edilecektir.

3. ÇetinCeviz Girişim Kampı

1. Hafta – 11 Şubat 2017, Cumartesi 09.00 – 17.00

2. Hafta – 18 Şubat 2017, Cumartesi 09.00 – 17.00

3. Hafta – 25 Şubat 2017, Cumartesi 09.00 – 17.00

Kampın amacı, katılımcıların girişimcilik dünyasına güçlü bir şekilde adım atmalarını sağlamaktır.

Seçilen 10 takım, eğitmenlerimizle birlikte Şubat ayında kampa gireceklerdir. Kamp süresince takımlar projelerini ürünleştirmek için yoğun şekilde çalışacaklardır.

4. Demo ve Yatırım Günü

27 Şubat Pazartesi 18:00 – 21:00 @İTÜ GİNOVA