Ara 2016
Danışmanlık Almak İçin İnternetten Randevu Dönemi Başladı

İTÜ GİNOVA ile Mentornity arasında yapılan anlaşmayla, danışmanlıklarda online randevu dönemi başladı. Öğrencilerimiz, artık danışmanlarımızdan daha hızlı ve kolay şekilde randevu alabilecek.

Nasıl randevu alabilirim?

• Web sitemizde yer alan Danışmanlık Al sayfasına girip, bilgilerini yaz. Sayfaya ulaşmak için tıkla.
  • E-posta adresine göndereceğimiz daveti kabul et.
  • E-posta adresine gönderilen şifre ile sisteme giriş yap.
  • Sistem üzerinden randevu alabilmek için Profil ve Grup (Girişim) oluştur. Artık tüm randevularını bu profil üzerinden alabilirsin!
  • Müsait danışmanları görmek için mentornity.com/calendar (Takvim) sayfasını kullan.
  • İstediğin danışmanın müsait zamanına tıkla ve randevu al.
Randevu sistemi ile ilgili sorularını ginova@itu.edu.tr adresi üzerinden bize iletebilirsin.

Not: Görüşmeden önce ve sonra danışman ile iletişim kurmak için görüşme sayfalarını kullanabilirsin. Sistem alınan randevuları takvim olarak danışmanlara ve öğrencilere gönderir. Görüşme sayfasında açık olarak aldığın notlar danışmanlara gönderilir.

Mentornity Nedir?
Mentorluk, danışmanlık ve koçluk programları için iletişim ve online yönetim sistemidir.
Girişim merkezleri, dernekler, kurum içi danışmanlık ve koçluk programlarında kullanılır.
Mentornity aynı zamanda İTÜ Çekirdek girişimleri arasında yer alıyor.

Ne İşe Yarar?
    Mentornity, Mentor-Menti, Danışman-Danışan arasındaki görüşmelerin organize edilmesi, toplantı notlarının tutulması, kişiler arası ve yönetime verilen geri bildirimler için kullanılan bir sistemdir.