imkanlar
Mar 2017
Salı Söyleşisi: Ahmet Kayhan - Big Data ile Gayrimenkul Sektöründe Uluslararası Bir Girişimcilik Hikâyesi

“Salı Söyleşileri” serimize bu hafta Zingat.com kurucusu Ahmet Kayhan konuk oluyor. “Big Data ile Gayrimenkul Sektöründe Uluslarasi Bir Girisimcilik Hikâyesi” başlıklı söyleşi, 18 Nisan Salı günü, 18.30-19.30 saatleri arasında İTÜ GİNOVA’da düzenlenecek. Söyleşiye katılmak için lütfen tıklayınız.
SALI_SOYLESILERI_Ahmet-Kayhan

Ahmet Kayhan kimdir?

Ahmet Kayhan, Zingat.com ve REIDIN - Gayrimenkul Bilgi şirketlerinin kurucusu ve CEO’sudur.

Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com, REIDIN ve Doğuş Grubu işbirliğiyle 2015 yılında kurulmuştur. Zingat.com, barındırdığı profesyonel analiz-içerik ekipleri sayesinde gayrimenkul konusunda şeffaf, doğru ve yararlı bilgiyi sunmaktadır. Türkiye’de gayrimenkul sektörüne yatırım yapanlar, gayrimenkul satanlar/kiralayanlar, yeni ev arayışında olanlar, bu sektörden profesyonel kazanç sağlayanlar için bir buluşma noktası ve referans bilgi kaynağıdır.

REIDIN, gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren profesyonellere akıllı ve kullanımı kolay internet tabanlı bilgi çözümleri sunarak, doğru pazar ve emlak bilgilerine zamanında ve az maliyetli bir şekilde ulaşmalarını sağlamaktadır. REIDIN veri-araştırma ekipleri, müşterilerine REIDIN Global Bilgi Ortakları Ağı’nın da yardımıyla çok üst kalitede analiz ve araştırma desteği sunmaktadır.

Ahmet Kayhan, Zingat.com ve REIDIN’i kurmadan önce Euromoney Institutional Investor şirketine ait olan uluslararası ISI Emerging Markets şirketinin Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölgesinden Sorumlu Bölge Müdürlüğü ve IFIS - İslami Finansman Bilgi Servisleri projesinin de Global Genel Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. Söz konusu faaliyetleri çerçevesinde İstanbul, Londra, Kahire ve son olarak Dubai’de çalışmalarını sürdürmüştür.

Ahmet Kayhan; gayrimenkul, büyük veri, gelişmekte olan piyasalar, varlığa dayalı finansman modelleri, risk sermayesi ve doğrudan şirket yatırımları gibi birçok ticari ilgi alanda bilirkişi konumundadır. Aynı zamanda Dubai-Türk İş Konseyi Gayrimenkul Komitesi Başkanı ve ULI-Urban Land Institute Derneği üyesidir.

Ahmet Kayhan, ulusal ve uluslararası konferans ve etkinliklerde konuşmacı/moderatör kimliğiyle de yer almaktadır.