imkanlar
Mar 2017
Salı Söyleşisi: Ercan Altuğ Yılmaz - Yeni Nesil Motivasyon: Oyun ve Oyunlaştırma

Haftanın ikinci günü, İTÜ Ginova’da söyleşi günü! “Salı Söyleşileri” serimize bu hafta Yum! Brands Türkiye Eğitim Teknolojileri sorumlusu ve GamFed Uluslararası Oyunlaştırma Federasyonu Türkiye Temsilcisi Ercan Altuğ Yılmaz konuk oluyor. –Yeni Nesil Motivasyon: Oyun ve Oyunlaştırma başlıklı söyleşi, 21 Mart Salı günü, 12.30-13.30 saatleri arasında İTÜ GİNOVA’da düzenlenecek. Söyleşiye katılmak için lütfen tıklayınız.

SALI_SOYLESILERI_YATAY

Ercan Altuğ Yılmaz kimdir?

Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği Bölümü mezunu olan Ercan Altuğ yılmaz, üniversiteden mezun olduktan sonra Netron ve BilgeAdam’da Tasarım ve Yazılım konularında eğitmenlik ve danışmanlık yaptı. Turkcell Akademi ve Dijital Kanallar bünyesinde 5 sene eğitim platformlarını yönetti. Bu süreçte oyun tabanlı ve oyunlaştırılmış bir çok eğitim projesi yöneten Yılmaz, 2015 yılından bu yana Amerikan şirketi olan Yum! Brands (KFC,Pizza Hut,TacoBell..) firmasında Türkiye Eğitim Teknolojileri sorumlusu olarak çalışmaktadır. İlk Türkçe Oyunlaştırma kitabının yazarıdır ve GamFed Uluslararası Oyunlaştırma Federasyonu Türkiye Temsilcisi’dir.