banner yeni

News and Announcements

Eki 2017
CAT - Vakayla Öğretim Çalıştayı (Proje kapsamında son kez gerçekleştirilecektir)

Selamlar,

Erasmus+ programı kapsamındaki Case-Study Alliance Turkey (CAT) Projemiz Türkiye’de vaka çalışması yönteminin yaygınlaştırılması, yerel hikayelerden yola çıkılarak Türkçe ve İngilizce vaka örneklerinin yazılması, mezunların iş hayatına atıldıklarında olayları kavrama becerilerinin, analiz yeteneklerinin ve karar alma süreçlerinin vaka analizi yöntemi sayesinde iyileştirilmesini amaçlamaktadır. Projemiz hakkında daha fazla bilgi almak için http://ginova.itu.edu.tr/case-study-alliance-csa-hakkimizda/, http://www.cat.ba.metu.edu.tr/ adreslerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Projemiz kapsamında son kez gerçekleştireceğimiz Vakayla Öğretim Çalıştayı 2 - 3 Kasım 2017 tarihlerinde Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde yapılacaktır. Çalıştayımızda derslerde vaka kullanımının yaygınlaştırılması ve vakayla öğretim becerilerinin geliştirilmesine yönelik eğitim verilecektir. Daha önceki çalıştaylarımıza katılmış, veya katılmasa bile elinde taslak vaka örneği bulunan katılımcılarımız talep etmeleri halinde RSM - Case Development Centre’dan eğitmenlerimiz ile görüşerek vakalarını geliştirme fırsatı bulacaktır. Eğitmenimizin uygun olacağı saatler çalıştaya kayıt yaptırarak bu görüşmeyi yapmak istediğini beyan eden katılımcılarımıza ayrıca bildirilecektir.

Yurtdışında oldukça yüksek ücretlerle verilen bu eğitim programı Erasmus+ desteğiyle katılımcılarımıza ücretsizdir. Erasmus+ projesi kapsamında son defa gerçekleştirilecek olan Vakayla Öğretim Çalıştayı’na katılmak için bu e-postanın sonunda verilen bağlantıdaki başvuru formunu 23 Ekim 2017 saat 17.00’den önce doldurunuz. Sınırlı sayıda katılımcıya yer verebileceğimiz bu çalıştayımızda ilk başvuranlara ve/veya vaka çalışmasını derslerde kullanmaya ve yazmak isteyenlere öncelik verilecektir.

Konuya ilgi duyacağını düşündüğünüz kişilerle bu mesajı paylaşırsanız seviniriz.

Calıştay katılımcıları talep etmeleri halinde Anadolu Üniversitesi Misafirhanesindeki kısıtlı sayıdaki yerden faydalanabilecektir. Başvuru formunda giriş-çıkış tarihlerinizi belirtebilirsiniz.

Not: Projemizin iletişim e-posta adresi casestudyalliance@gmail.com’dır. Başvuru onay e-postaları ve diğer etkinliklerimizle ilgili duyurular bu adresten gönderilecektir.
Etkinliklerimizle ilgili bir sorunuz olması durumunda bizimle proje e-posta adresimiz üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

İyi çalışmalar diler, sizleri çalıştayımıza bekleriz.

Saygılarımızla,

Başvuru için:

case study eskisehir 2017 poster YUKSEK-01

Oca 2017
Case Writing Workshop

Case Writing Workshop was held at Dokuz Eylül University on 9-10 February 2017

case study izmir 2017 poster-01

Ara 2016
Case Study Conference

Case Study Conference was held at METU on 26-27 January 2017

case-konf-afis2106-05-01

Case Teaching Workshop
Case Teaching Workshop was held at Istanbul Technical University Maçka Campus on 31 October and 1 November 2016.

Case Teaching Workshop

Intensive Case Writing Workshop
Intensive Case Writing Workshop was held at Antalya Akdeniz University, Enstitüler Building, Block-B, 2nd floor.

Intensive Case Writing Workshop

Participant-Centered Learning in Management Education
Participant-Centered Learning in Management Education workshop for early career researchers was held at Istanbul Technical University ARI Teknokent ARI 3 Building Conference Room between 21-25 March 2016.

Participant-Centered Learning in Management Education

Teaching and Writing Case Studies
Teaching and Writing Case Studies was held at Middle East Technical University (METU) Teknokent İkizler Building Conference Room.

Teaching and Writing Case Studies