Startup Huddle İstanbul takımında yer almak ister misin?

Girişimcilik Sertifika Programı Başlıyor

Failure Week 2018'i geride bıraktık

Tanışma ve Oryantasyon Etkinliği

• Tarihler: 04 – 04 Eki, 2018

İTÜ GİNOVA'yı daha yakından tanımak,etkinliklerimizin neler olduğunu öğrenmek ve sizin gibi girişimciliğe ilgi duyan İTÜ'lülerle buluşmak için tanıtım ve oryantasyon etkinliğimize davetlisiniz.

1 Yorum

1. 1 Ozge candan 03 Eki

Yorum

1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.

Content area wrapper
    Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer