Girişim Sineması: Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı

Salı Söyleşisi: Can Saraçoğlu – Başarılı Startup kurmak için: İNSANLARIN İSTEDİĞİ ÜRÜNÜ YAP!

Girişim Sineması: Moneyball

Girişim Sineması: October Sky

• Tarihler: 12 – 12 Eki, 2017

İTÜ GİNOVA ve İTÜ Girişimcilik Kulübü işbirliğiyle düzenlenen “Girişim Sineması” girişimcilik konusunda ilham verici filmleri, sizlerle buluşmaya bu yıl da devam ediyor. Etkinlik kapsamında, dönemin ilk filminde October Sky izleyiciyle buluşacak. Gerçek bir öyküden filme aktarılan October Sky tüm erkek çocukların babaları gibi madenci olmalarının beklendiği bir kasabada, ailesinin onun için hazırladığı geleceğin dışına çıkmaya çalışan, büyük hayalleri olan bir gencin hikâyesini anlatıyor.

BİZDEN HABER ALIN