Salı Söyleşisi: Barış Arıcı – Sürdürülebilir bir dünya için yenilenebilir enerji girişimi: TYT - Yüzer Güneş Enerji Sistemleri

Girişim Sinemasında Haftanın Filmi: October Sky

Girişimcilik Sertifika Programı Yenilendi!

İş Batırdım Geceleri

• Tarihler: 12 – 12 May, 2017

En öğretici tecrübe paylaşımları başarısız deneyimlerden edinilir. Failure Week’in en ilginç etkinliklerinden biri olan İş Batırdım Gecesi’nde, iş fikirlerinde hüsrana uğrayan girişimciler,  yaptıkları hataları ve bu hatalardan öğrendiklerini katılımcılarla paylaşacak. İş Batırma Akşamı 12 Mayıs Cuma 18.00 – 21.00 saatleri arasında Arı-4 Binasında İTÜ Magnet'te gerçekleşecek.

Failure Week’de bu etkinliklerin dışında, ilham verici hayat hikayeleri ve başarıya giden yolda yaşanan başarılı başarısızlık öykülerinin yer alacağı “Fail Forward” Sergisi hafta boyu İTÜ GİNOVA’da gezilebilecek. Ayrıca hafta boyunca Twitter’da #KORKMAÇUVALLA hashtag’i ile kendi başarısızlık öykülerini paylaşanlar arasından seçilecek en güzel öykünün sahibi sürpriz bir ödülün sahibi olacak.

*Etkinlikler kontenjanlıdır. Kayıt için tıklayınız.

12 Yorumlar

1. 12 pchjlpdp 09 Haz
  2. 11 qonoyysg 09 Haz
  3. 10 jgktseny 09 Haz
  4. 9 wipryien 09 Haz
  5. 8 sektdfth 09 Haz
  6. 7 sspvinef 10 Haz
  7. 6 spsosqca 10 Haz
  8. 5 jddiorbx 10 Haz
  9. 4 wjdwnmnq 10 Haz
  10. 3 wjdwnmnq 10 Haz
  11. 2 nxbkgssc 10 Haz
  12. 1 nxbkgssc 10 Haz

Yorum

1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.

Content area wrapper
    Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer