Salı Söyleşisi: Barış Arıcı – Sürdürülebilir bir dünya için yenilenebilir enerji girişimi: TYT - Yüzer Güneş Enerji Sistemleri

Girişim Sinemasında Haftanın Filmi: October Sky

Girişimcilik Sertifika Programı Yenilendi!

Atölye: Hata 101

• Tarihler: 09 – 09 May, 2017
Failure Week’in bir diğer etkinliği Hata 101 atölye çalışması. Çalışma, kontrollü hata yapma eğitim modeli temelinde İTÜ’lülere interaktif ve eğlenceli bir etkinlik deneyimi yaşatacak. Hata 101, 9 Mayıs Salı günü 18.00 – 20.00 saatleri arasında düzenlenecek.

Failure Week’de bu etkinliklerin dışında, ilham verici hayat hikayeleri ve başarıya giden yolda yaşanan başarılı başarısızlık öykülerinin yer alacağı “Fail Forward” Sergisi hafta boyu İTÜ GİNOVA’da gezilebilecek. Ayrıca hafta boyunca Twitter’da #KORKMAÇUVALLA hashtag’i ile kendi başarısızlık öykülerini paylaşanlar arasından seçilecek en güzel öykünün sahibi sürpriz bir ödülün sahibi olacak.

*Etkinlikler kontenjanlıdır. Kayıt için tıklayınız.

BİZDEN HABER ALIN