Girişim Sineması: Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı

Salı Söyleşisi: Can Saraçoğlu – Başarılı Startup kurmak için: İNSANLARIN İSTEDİĞİ ÜRÜNÜ YAP!

Girişim Sineması: Moneyball

Oyun Günü

• Tarihler: 08 – 08 May, 2017

Failure Week’in ilk etkinliği olan oyun günü, katılımcıların birbiriyle tanışıp kısıtlı bir sürede belirlenen hedefleri ortak çalışmayla yerine getirmeye çalışacakları etkinliklerden oluşuyor.  Düzenlenecek oyunlarla katılımcılar hem ortak çalışmayı hem de süreç içinde yapılan hatalardan sonuç çıkartıp başarıya ulaşma sürecini deneyimleyecek. Oyun günü 8 Mayıs Pazartesi 18.00 – 20.00 ve tekrarı 10 Mayıs Çarşamba 18.00 – 20.00 saatleri arasında düzenlenecek.

Failure Week’de bu etkinliklerin dışında, ilham verici hayat hikayeleri ve başarıya giden yolda yaşanan başarılı başarısızlık öykülerinin yer alacağı “Fail Forward” Sergisi hafta boyu İTÜ GİNOVA’da gezilebilecek. Ayrıca hafta boyunca Twitter’da #KORKMAÇUVALLA hashtag’i ile kendi başarısızlık öykülerini paylaşanlar arasından seçilecek en güzel öykünün sahibi sürpriz bir ödülün sahibi olacak.

*Etkinlikler kontenjanlıdır. Kayıt için tıklayınız.

BİZDEN HABER ALIN